發新話題

[電影] 2009年 Transformers: Revenge of the Fallen 變形金剛狂派再起

引用:
原帖由 LouisLee 於 30-6-2009 00:27 發表   同意, 兼且動作缺乏質感, 整體水準唔及上一集!!!

引用:

原帖由 杜劍龍 於 30-6-2009 10:54 發表  

打鬥場面? 上次睇普通版睇到眼花, 今次睇IMAX版, 一pat pat野都依然分唔到邊過打邊過. 

o矣~....o甘即係又係動作快到亂o西龍~! 打o西 discount lor~....

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

剛睇完 變型金剛 2 了.....在我來說尚算 ok~!

同我之前想像一樣....博派狂派 Robot 亙打時 D action 快到o吾知邊個打邊個!

......至尊金剛能量心臟o個場實在令我失望!

引用:
原帖由 特撮狂 於 5-7-2009 22:34 發表 話明變形金剛, 我係入場睇d 金剛的,唔係睇sam的親情及愛情史, 除了文哥,其餘博狂派的對白真係十隻手指數得晒....上集搶戲的大鷏, 今集也成大茄....

每部電影其實或多或小都會穿插親情及愛情o既原素...可能今集你覺得多o左!成二個鐘加o尼 d 原素落去 do ok o既!

如果成日打真係眼部花埋...一舊舊鐵o向度撞o黎撞去o甘!

大鷏薑絮偃ㄕ釩繒Lo下o架.....話o西部練低件...上集重o吾掂..(我覺得)無乜打之餘又載主角o尼度去o個度去o甘!

引用:
原帖由 特撮狂 於 7-7-2009 02:08 發表 我又唔係想佢打打打, 反而想佢講下博派成員間的友情和與sam的友情多d,唔好加咁多王晶式笑料....

可能下集會多o的o尼~!

都係o既....笑料要適可而止o既....o吾係好似攪到佢o地(博派)傻仔o甘!

引用:
原帖由 East 於 9-7-2009 09:27 發表   真的入過場看過, 才真正知好在那裡, 不好在那裡!在戲院門口估估下是沒意思的! (你明白我意思 la!! )

Totally agree~!!

引用:
原帖由 kkeeleung 於 10-7-2009 01:10 發表 玩完"蛇舌"下次愛美神飛彈一定o吾少得. 狂派金剛外形實在太花巧. 的確. 機械人出場雖多. 但係無乜戲, 很難想像人類軍隊點解出心出力去幫柯柏文復活.

個主角o甘辛苦咻傽L金剛能量心臟去救柯柏文...但插落去只係刺激到佢番生....重無乜變化 tim...

特技都慳番,後來重比狂派搶埋~...!好失望o牙o尼場!

引用:
原帖由 East 於 10-7-2009 23:09 發表   我知, 但再合体多幾個的巨大化正D!!

引用:
原帖由 klluk 於 11-7-2009 11:31 發表 咁又係既...大D唔打得都嚇得  

o甘攪法....敵對o個面又合體o米越合越大....亂o西龍....攪到狂派博派合埋一齊自己都o吾知!

發新話題