發新話題

高價超人變身器

引用:
原帖由 East 於 3-10-2010 08:24 發表   之前好似出過, o向旺角兆X超人店有見過.......但好像無咁貴 !

我記得都係無o甘貴~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 4-10-2010 17:24 發表 結標了 !  居然沒有人發現這珍品 !
嘥料~!

引用:
原帖由 ULTRA2020 於 4-10-2010 19:29 發表 ウルトラマンネオス變身器 1,000 円 即決 ! http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w55321959
呢舊好殘...都係太郎o個個好 D ~!

引用:
原帖由 ar_woo 於 4-10-2010 20:33 發表   係咪真係變到身ge先

得~!唔信你買個試o下...跳落街先變身...有決心o的o架!

你唔 C 叫我試先...我試過 gala~...亦都唔 C 叫我試多次...試過得 C 乜試多次呢~...無意思 gama~!

引用:
原帖由 Potato 於 4-10-2010 21:17 發表 咩超人兄弟唔係好似阿鄉咁,唔使用變身器麉均H

我鍾意有變身器ga~!

引用:
原帖由 ar_woo 於 4-10-2010 22:09 發表   甘請問用左究竟會變大定變細ge 呢 

hee...hee...你鍾意哪~...隨你o者~...

變大對眼o丫~...再靚仔D... (本身do靚仔gala )

變大對耳o拉~...長壽D...

變大隻有肌男o拉~...型仔D...

ar_woo兄重有冰度想變大變細呢~?? o拿~o拿~o拿~...諗清楚呀~...大未必好ga...細亦未必差。

引用:
原帖由 ar_woo 於 4-10-2010 23:21 發表   變肌男   ........ 超人兄你你你........

我話有肌男...唔係肌男...

ar_woo兄你你你........ 咪o甘敏感先得格...受過傷害咩你??

有肌..健康呀!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 5-10-2010 00:03 發表   你打錯字係唔係啊 ....唔係肌 ....係 gay...

你又知人打錯字...懶醒o甘。

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 5-10-2010 01:20 發表  估吓jac...唔比人估野... 光之國人唔比人估野.....

專估D唔正常o野~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 5-10-2010 01:57 發表   正唔正常...都係 Point of view La...  咁係唔係唔正常就唔比人估野先... Gay = Happy = 開心  唔好咁敏感.

哦~...原來你不嬲都用 Gay o黎表達 Happy...

o甘你 D + gay 唔 gay??你成日都o甘 gay ...真係 gay佬... (人到中年就用佬字la...本來用人字ga )

我用番你 Point of view 咋....gay唔gay jac~?!

引用:
原帖由 East 於 5-10-2010 10:03 發表   For your ref: http://tw.dictionary.yahoo.com/dictionary?p=gay

我之前都睇過gala~...

不常用的 Gay~

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 6-10-2010 01:25 發表 我之前都睇過gala~....睇過乜..你都 arm 常不常用唔緊要.....最重要你gay 唔 gay jac... 早幾廿年前 d 個字只得一個意思. 不過比人攞咗來用在令一取向人士上 jac. 不過基本意義都係解釋....h ...

睇乜都盡量arm...擴闊視野呀嘛!

講番變身器,其實我都幾想買 Ace o個對介子...幾靚o架~帶出去幾型仔!不過多數唔捨得帶 gala...。

超人ACE變身器 2010年11月出.....¥25,000

引用:
原帖由 Athena 於 6-10-2010 12:06 發表 英雄所見略同,都係戒指最實用,又可以同另一半分享呢。

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 7-10-2010 01:22 發表 我對個款真係 不敢恭維... 有多餘錢買來收藏會....帶佢同人分享  sorry law. (個人見解)

都係對超人o既情意結o者~...我覺得個款OK wor~可能靚過道具ga..(個人喜好)

發新話題