發新話題

真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所真係要聽清楚一 一

真人真事返大陸千其唔好一個女仔去廁所真係要聽清楚一 一

o華~~~真人真事,好得人驚o牙~!!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 celia 於 18-9-2009 10:06 發表   好恐怖... 真係唔敢返大陸   之前都有聽聞過....但今次真係親耳聽人講述經過.....好冷血.....事後仲冇查案拉人....唔比運親人條屍....咩世界?唔比宣揚....咁大件事唔通仲要等佢繼續發生?咁做等如 ...

引用:

原帖由 celia 於 18-9-2009 10:15 發表

可能就係佢地唔當香港人係同胞.... 話晒香港分裂左中國咁耐..佢地睇香港人都唔同D...成日諗住香港有金執咁....又究竟係咪真係o者?

呃就呃香港人.....又唔熟佢地地頭.....生面口....如果唔當係同胞...有咩事都唔會理會....連揀犯事既目標都係棟香港人....

其實o向大陸有o羊話無可能發生o即...睇o下你好o吾好彩 lor~!同胞??咪講笑~我o吾會信!

聽聞有人去大陸偏遠地方旅行遇劫殺.....條屍掉鷒角s便算。

上面o的人有好多都覺得香港真係有金執o架....聽都聽好多,又話一落到 H K 即刻申請綜援,好有計劃o架!

cc 使o吾使返大陸做o野?!要小心 d 知o麻~!

引用:

原帖由 Ahming 於 18-9-2009 12:59 發表 上面講到似層層咁、不過如果細心的聽、會發現其中有的漏洞:
其一)人客走數、技師要填數!
其二)點解無血?

一)有好多都係熟客....末找數去廁所一 d 都o吾出奇!

二)有無血....佢無講到o甘仔細o者....可能有o尼~因為聽講係一o的熟手醫護人員去做,所以快、狠、準!

我相信o向大陸係絕對有可能發生!o尼 d o野無乜必要呃你o者。

引用:
原帖由 Kendama 於 20-9-2009 02:01 發表   Hi Jap, Is that your childhood photo?

引用:
原帖由 japkortai 於 20-9-2009 09:46 發表   是呀,K兄。

Mr K, 小jap細個係幾得意o架....而家樣子嘛,....~咳~....都~~~好得意!( 寸到人o個陣 )

發新話題