發新話題

青春版 Star Trek 終於上映了

引用:
原帖由 East 於 20-5-2009 09:42 發表   無錯!! 我第一次睇片頭時就覺得打得很激一點都不像在看Star Trek....... . 小弟也算是Star Trek Fans, 除了Deep Space Nine 比較少看外, 大多數的Star Trek TV & Movies 都有看過. 所以, 一看就知他們今 ...

始終是科幻片種...特技相似 Star Wars 更有!不外乎...星空,太空船,機械人,新科技之類!

激 D 幾好o既~....無以前 Star Trek o甘靜態!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 East 於 20-5-2009 11:55 發表   其實, Star Trek 走的路線是比較男性化和成熟的, 雖然不是賣弄色情, 但賣性感就很慣常.   故事就似單元科幻小說, 雖有主線, 但是以獨立科幻故事為主要賣點. 與一般科幻片有點不同, Star Trek 因 ...

原來如此~!感謝東兄告知!

今日終於睇o左 Star Trek 了....

o華~好鬼正!估o吾到o甘好睇!如果比分我會比四粒半星...! 個人覺得好睇過 Terminator~!

企業號在大銀幕度睇好宏偉.....真感動!

引用:
原帖由 East 於 10-6-2009 22:21 發表   你就好o那, 我還未找到人一起看 !

可惜小弟同o吾到東兄去睇...然之後吹水一番!

套o野有 d 笑位o架~!

引用:
原帖由 East 於 10-6-2009 23:00 發表   引死人 !!

o甘~....就要快 d 去睇 lor~!

自己一條友去 lah~!重正~!

引用:
原帖由 wwl36 於 11-6-2009 10:04 發表 小弟會睇多次IMAX版......如有的話, 因E期將會比覾ransformer 2
Transformer 2 日本佬o個邊話勁 ' 正 ' ...睇o下點~!?

引用:
原帖由 East 於 11-6-2009 18:06 發表   Transformer 2  Anyway 都要入場睇睇哪! 這套我可能帶老婆同阿仔去睇 !

這套 ok o咼~...老少咸宜!

引用:
原帖由 East 於 11-6-2009 22:52 發表   我都係咁"林"!!    

今次 TF2 玩古文明~!(追塑到古埃及文明之前!)

引用:
原帖由 杜劍龍 於 12-6-2009 15:34 發表 Stare Trek相當好睇, 唔好走寶呀!   TF2.....睇完Trailer, 加深左我唔睇既決心.

Oh~...何解唔睇o尼杜劍龍兄??!

發新話題