標題: 2007 装甲騎兵ボトムズ Pailsen Files [打印本頁]

作者: wwl36    時間: 13-9-2007 01:34     標題: 2007 装甲騎兵ボトムズ Pailsen Files

又翻嚟啦   !

沉寂了12年之後,《裝甲騎兵波特姆斯》將於今年金秋再度復活!Bandaivisual日前公布消息他們將於10月26日起發售新作《裝甲騎兵波特姆斯 PAILSEN FILES》的DVD系列,共六卷。每卷時間長50分鐘,分為初回限定版和通常版,售價分別為9240日元和7140日元。新故事將作為之前TV系列的情節補完進行展開,動畫仍然是由日升社負責制作。

装甲骑兵波特姆斯 PAILSEN FILES限定版1

<初回限定生産商品>

発売日:2007年10月26日

発売元:バンダイビジュアル

販売元:バンダイビジュアル

税込価格: 9240円

スペック:カラー/(予)50分/ドルビーデジタル(5.1ch)/片面1層/16:9(スクイーズ)/ビスタサイズ

(予告)

作者: adamying    時間: 13-9-2007 12:28

睇宣傳片段, 機械和人物都有一定水準, 希望故事唔會令人失望.

仲有約一個月, 期待中.....................

作者: 亞力    時間: 13-9-2007 12:45

引用:
原帖由 adamying 於 13-9-2007 12:28 發表 睇宣傳片段, 機械和人物都有一定水準, 希望故事唔會令人失望.   仲有約一個月, 期待中.....................

AT好似係以CG型式表達, 同2D配合得唔錯咁.

作者: wwl36    時間: 13-9-2007 14:28

機設

ATM-09-ST Scopedog

ATH-14-ST Standing Tortoise

ATH-06-WP Diving Beetle

B-ATM-03 Fatty

B-ATM-04 Chabby

作者: 黑色三連敗    時間: 14-9-2007 21:57

等左好耐~~~唔知有冇中文字幕d碟賣~~~~
作者: yusumnn2000    時間: 9-10-2007 03:25

完全捉錯用神的作品,既然賣真實,咁部機口咁細,發動機在哪裡?

機倉外就己經是雙手了,點郁?!!!

作者: wwl36    時間: 9-10-2007 10:34

引用:
原帖由 yusumnn2000 於 9-10-2007 03:25 發表 完全捉錯用神的作品,既然賣真實,咁部機口咁細,發動機在哪裡? 機倉外就己經是雙手了,點郁?!!!

噉唔知有邊套動畫乎合yusumnn兄要求呢  ?

作者: 黑色三連敗    時間: 16-2-2008 23:01

奇里哥又俾人sm啦~~~~但點解紅臂頭部隊俾人殺晒~~~~唔明~~~~

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net./) Powered by Discuz! 6.0.0