標題: 暫止玩具新聞 [打印本頁]

作者: timeless    時間: 30-6-2017 15:22     標題: 暫止玩具新聞

因太忙, 又找不到免費 image hosting 服務 (Photobucket 不再供應免費 image hosting 服務, 有好多相會消失), 我要暫止玩具新聞, 各位老餅, 有緣再見~~

作者: omegaseiko2    時間: 30-6-2017 20:31

多可惜,謝謝一向支持!
作者: whoiambatman    時間: 30-6-2017 21:42

Bye!

作者: 超人兄弟    時間: 1-7-2017 08:45

可惜
謝謝timeless兄分享

作者: East    時間: 18-7-2017 17:12

太可惜了
作者: ooo    時間: 19-7-2017 01:05

Photobuck 受Wanna Cry 啟發 , 將圖片上鎖 , 俾贖金啦 ! 每月400 ! 一年就收順d : 4000 !

塙倒我都無面見人 !

作者: East    時間: 19-7-2017 18:18

引用:
原帖由 ooo 於 19-7-2017 01:05 發表 Photobuck 受Wanna Cry 啟發 , 將圖片上鎖 , 俾贖金啦 ! 每月400 ! 一年就收順d : 4000 !塙倒我都無面見人 !

我很久以前join了 [永久會員] 所以今次幸免於難...

作者: ooo    時間: 27-7-2017 18:17

引用:
原帖由 East 於 19-7-2017 18:18 發表 我很久以前join了 [永久會員] 所以今次幸免於難...

我一直唔知有[永久會員].....
其實我都幾年無整理d 相 , 亦都無以前咁大癮 , 用唔倒都無乜所謂 ,
靠佢做買賣果d友就大影响啦....圖片link全滅

作者: 何鴻德    時間: 28-7-2017 04:53

只要用google相片app更可上載相片地址
同以前一樣在網頁收看

作者: 杜劍龍    時間: 28-7-2017 11:30

thanks, 成日睇完d玩具news都口水流, 以後應冇咁口喝..... 
作者: timeless    時間: 16-8-2017 11:28

引用:
原帖由 何鴻德 於 28-7-2017 04:53 發表 只要用google相片app更可上載相片地址同以前一樣在網頁收看

我其實不用 mobile phone (世界罕有 ) , 所以沒有用 app 之類的upload, 而 google drive 好似只有 2 GB storage, 一兩星期就用完. 我想用 unlimited (無限 hosting) 而保持相原 quality 的 service. 其實我都估到 Photobucket 會這樣做, 有經濟困難, free service 好難持續, 就算給錢 subscribe 的, 公司倒閉, 又是冇相. Photobucket 這威脅手法, 巳犯衆憎(看看 Photobucket company rating 就知), 遲早完.

作者: 何鴻德    時間: 16-8-2017 12:45

冇2G咁少
有十五G
但係可唔可以全部係相
我就唔係好知啦

作者: timeless    時間: 16-8-2017 14:05

引用:
原帖由 何鴻德 於 16-8-2017 12:45 發表 冇2G咁少有十五G但係可唔可以全部係相我就唔係好知啦

有 limit , 不可 last , 因可遲早用完所有 storage, 要 free service 放相越來越難.....

作者: 何鴻德    時間: 16-8-2017 14:34

十五G對個人呢講已經好好用了

作者: East    時間: 7-9-2017 21:53

剛在網上找到一個比 hotobucket 更方便而且要免費的Photo Hosting Site...
這Site 叫 https://postimg.org/, 最奇怪是你不用登記, 不用Login 都可Upload 相...

如果你需要日後處理相片, 找才需要登記...
大家可以試試

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net./) Powered by Discuz! 6.0.0