標題: God of War III [打印本頁]

作者: 超人兄弟    時間: 19-2-2013 12:25     標題: God of War III

成套電影咁...

作者: 杜劍龍    時間: 20-2-2013 09:13

Gears of war 重正, 我打到第三集時兩到落淚....

作者: 任我擒    時間: 20-2-2013 21:19

玩過1、2集,

可惜之後我無PS3, Xbox360.

作者: 杜劍龍    時間: 26-2-2013 09:28

玩過Gears of war 1, 2, 一定要玩3, Ending超感動. 

作者: 任我擒    時間: 27-2-2013 03:39

引用:
原帖由 杜劍龍 於 26-2-2013 09:28 發表 玩過Gears of war 1, 2, 一定要玩3, Ending超感動. 

呢類轉動畫面咁快的射擊GAME, 我玩一定頭暈....

作者: 杜劍龍    時間: 27-2-2013 15:31

Gears of war 係第三身, 冇咁易暈.

但都要記住
1. 唔好咁近電視
2. 唔好太光
3. 唔好唔著房燈

作者: 任我擒    時間: 27-2-2013 19:47     標題: 回覆 #6

其實現在無接觸新世代遊戲, 大部份時間都係上網娛樂, 因後者無前者咁花費;

另外覺得自己反應記性比以前差好多, 太考反射神經的遊戲已經唔適合我, 廉頗老矣....

再過多若干年有老花, 都唔知仲打唔打到機.

不過仍然會留意 TV GAME 的最新發展, 畢竟有過卅年的感情...

作者: 杜劍龍    時間: 28-2-2013 10:19

大幾10幾年前我都發覺到呢樣野, 我就開始唔玩靜態遊戲(RPG, SLG), 專攻要反應快嘅. (FIFA, FPS shooting, Gears of war)

因為唔玩得幾多年....... 到我唔再可以玩時, 就轉玩番RPG, SLG.

不過玩Gears of war death match 時, 都係被殺居多......

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net./) Powered by Discuz! 6.0.0