標題: [PC] 銀河英雄伝説 [打印本頁]

作者: wwl36    時間: 16-9-2008 22:14     標題: [PC] 銀河英雄伝説

今年10月16日 発売予定 価格:9,240円(通常版) 11,340円(特別版)

作者: wwl36    時間: 16-9-2008 22:16

特别版送多兩隻船

作者: wwl36    時間: 16-9-2008 22:19

有Games for Windows - LIVE, 有空戦隊・攻撃、特技、陣形変更特殊動作は、自軍艦隊選択状態

遊戲當然係兩軍

又見楊威理

戰場

出場艦雙

作者: wwl36    時間: 17-9-2008 00:20

好消息: 由E+至唔知幾時有体験版試玩.... http://gineiden-game.jp/

電腦要求:

CPU:Core 2 Duo E6400 2.13GHz以上 (Core 2 Duo E6700 2.66GHz以上推奨)
RAM:1GB以上 (2GB以上推奨)
GRAPHIC CARD:GeForce 7300 LE 128MB以上 (GeForce 8600 GT 256MB以上推奨)
MONITOR RESOLUTION:1,024×768以上
DirectX:DirectX 9.0c以上

Kitsir, 有無興趣   ?

作者: Athena    時間: 19-9-2008 12:31

嘩,畫面好豪華哦!只是電腦的要求都相當高,暫時是沒有機會試玩了。

以前讀"銀英"小說版的時候已經被那壯大的場面和戰略迷住了,要自已指揮帝國軍和同盟軍,重演要塞攻略戰相當吸引呢....

作者: 亞力    時間: 19-9-2008 13:06

個玩法好似以前一隻PC GAME叫Homeworld既RTS.
作者: adamying    時間: 19-9-2008 14:26

cpu 要 Core 2 Duo E6400 2.13GHz以上 (Core 2 Duo E6700 2.66GHz以上推奨)

我部機先至係得粒P4 2.8 D, 都唔知得唔得.

作者: wwl36    時間: 19-9-2008 16:14

引用:
原帖由 adamying 於 19-9-2008 14:26 發表 cpu 要 Core 2 Duo E6400 2.13GHz以上 (Core 2 Duo E6700 2.66GHz以上推奨) 我部機先至係得粒P4 2.8 D, 都唔知得唔得.

可試, 唔得就Delete佢  

作者: kitsir935    時間: 20-9-2008 03:20

嘩正呀!多謝36師兄的詳盡介紹,非常鍾意~~~

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://oldcake.net./) Powered by Discuz! 6.0.0